Ulei de in obținut prin presare la rece 250ml
24.00 lei
Ulei de in obținut prin presare la rece 250ml de la Luna Solai
Ulei de in obținut prin presare la rece 250ml
Este un produs 100% natural, cu un rol important în alimentație, în alcătuirea unei diete echilibrate și sănătoase.
Uleiul de in obținut prin presarea la rece a semințelor de in brun, certificate eco, este un ulei 100% natural cu multiple beneficii asupra organismului.
Tehnologia pe care Luna o aplică ( cea a presării la rece ) ajută la păstrarea gustului natural, specific semințelor, permite extragerea într-o proporție mai mare a nutrienților, antioxidanților, vitaminelor, mineralelor etc., comparativ cu celelalte procedee ( presare la cald sau rafinare ).
Uleiul din semințe de in presat la rece se caracterizează printr-o culoare galben-aurie, un parfum ușor picant care amintește de mirosul de fân și iarbă proaspăt cosită.
Uleiurile presate la rece pot prezenta depuneri rezultate din precipitarea sărurilor si proteinelor. Aceste depuneri sunt specifice uleiurilor presate la rece.
Beneficii: Omega 3 și Omega 6 sunt acizi grași esențiali pentru sănătatea inimii, dezvoltarea creierului la copii, reducerea inflamațiilor și a durerilor articulare, scăderea colesterolului, controlul tensiunii arteriale. Din păcate, organismul nostru nu poate produce acești doi acizi grași esențiali, așadar singura variantă prin care îi putem procura sunt alimentele.
Uleiul de in este benefic pentru întreg organismul uman, de la sistemul nervos, cardiovascular, reproducător, până la sistemul circulator și sistemul imunitar.
Uleiul de in este bogat și în fibre care curăță colonul de substanțele toxice și stimulează digestia. Proteinele din uleiul de in sunt ușor digerate de organism și conțin animo acizi de care organismul are nevoie. Efectele secundare ale uleiului de in: printre efectele secundare ale consumului de ulei de in se numără balonarea și gazele intestinale, simptome care apar de obicei la începutul dietei cu acest ulei.
Precauții! Femeile însărcinate trebuie să evite consumul de ulei de in, deoarece acesta poate cauza nașteri premature și schimbări de metabolism. Și femeile care alăptează trebuie să evite uleiul de in.
Păstrare: Temperatura optimă de păstrare: 15-20 grade C
După deschidere, uleiul se recomandă a se consuma în 45 de zile și a se păstra la loc răcoros, ferit de acțiunea directă a razelor solare( chiar la frigider).
|
Recenzii
Nu există recenzii până acum.