Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Ulei de cânepă obținut prin presare la rece 250ml

(0 recenzii de la clienți)

39.00 lei

Ulei de cânepă obținut prin presare la rece 250ml de la Luna Solai

SKU: 2021-0147 Categorii: ,
*Cost transport: BunRomanesc.ro 20 lei / Curier: 25 lei+6 lei alte taxe. Transport Gratuit pentru comenzi de peste 200 lei
*Termenul de livrare poate varia intre 2-8 zile, in funcție de specificul produsului.

Ulei de cânepă obținut prin presare la rece 250ml

Este un produs 100% natural, cu un rol important în alimentație, în alcătuirea unei diete echilibrate și sănătoase.

Uleiul din semințe de cânepă este cunoscut ca și “uleiul perfect echilibrat al naturii” deoarece are un conținut ridicat de acizi grași nesaturați în raportul ideal între Omega 6 și Omega 3 ( 3:1).

Uleiul de cânepă obținut prin presarea la rece a semințelor de cânepă, este un ulei 100% natural cu multiple beneficii asupra organismului.

Tehnologia pe care Luna o aplică ( cea a presării la rece ) ajută la păstrarea gustului natural, specific semințelor, permite extragerea într-o proporție mai mare a nutrienților, antioxidanților, vitaminelor, mineralelor etc., comparativ cu celelalte procedee ( presare la cald sau rafinare ).

Uleiul de cânepă presat la rece are culoare verde, de la verde mai deschis până la verde închis și un gust plăcut, vâscozitate și aromă aparte, specifică semințelor de cânepă.
Uleiurile presate la rece pot prezenta depuneri rezultate din precipitarea sărurilor si proteinelor. Aceste depuneri sunt specifice uleiurilor presate la rece.

Beneficii: Omega 3 și Omega 6 sunt acizi grași esențiali pentru sănătatea inimii, dezvoltarea creierului la copii, reducerea inflamațiilor și a durerilor articulare, scăderea colesterolului, controlul tensiunii arteriale. Din păcate, organismul nostru nu poate produce acești doi acizi grași esențiali, asadar singura variantă prin care îi putem procura sunt alimentele. Despre beneficiile uleiului de cânepă Dr. Jonas Elia, medic chirurg specialist în pediatrie şi neuropsihiatrie infantilă, spunea că a obținut rezultate deosebite folosind terapia cu ulei de cânepă în: bolile astmatice şi afecțiunile respiratorii, atât ale căilor respiratorii inferioare cât și a celor superioare;
• dermatite atipice și afecțiuni cutanate diverse (psoriazis, dermatită seboreică, acnee chiar în formele cele mai grave, rosacea, lupus cutanat, arsuri);
• patologii gastrointestinale (reflux, colonopatie, rectocolite muco hemoragice);
• afecțiuni vasculare (hipertensiune arterială şi vasculopatie);
• patologii feminine (chisturi ovariene, sindromul premenstrual, menopauză);
• artroze și artrite reumatoide;
• convulsie;
• perturbări de limbaj, autism la tineri, perturbări de caracter, impulsivitate;
• perturbare specifică a atenției, întârziere în dobândirea de calităţi psihomotorii;

Păstrare: Temperatura optimă de păstrare: 15-20 grade C
După deschidere, uleiul se recomandă a se consuma în 45 de zile și a se păstra la loc răcoros, ferit de acțiunea directă a razelor solare( chiar la frigider).

Ingredient principal

Semințe de cânepă

Recipient

Sticlă

Producator

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei de cânepă obținut prin presare la rece 250ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *