Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Ulei Bio de rapiță obținut prin presare la rece 250ml

(0 recenzii de la clienți)

18.00 lei

Ulei Bio de rapiță obținut prin presare la rece 250ml de la Luna Solai

logo produs eco
SKU: 2021-0148 Categorii: , ,
*Cost transport: BunRomanesc.ro 20 lei / Curier: 25 lei+6 lei alte taxe. Transport Gratuit pentru comenzi de peste 200 lei
*Termenul de livrare poate varia intre 2-8 zile, in funcție de specificul produsului.

Ulei de rapiță Bio obținut prin presare la rece 250ml

Este un produs 100% natural, cu un rol important în alimentație, în alcătuirea unei diete echilibrate și sănătoase.

Uleiul obținut prin presarea mecanică a semințelor de rapiță, este un produs 100% natural, cu un rol important în alimentație, mai ales în alcătuirea unei diete echilibrate și sănătoase.

Tehnologia pe care Luna o aplică ( cea a presării la rece ) ajută la păstrarea gustului natural, specific semințelor, permite extragerea într-o proporție mai mare a nutrienților, antioxidanților, vitaminelor, mineralelor etc., comparativ cu celelalte procedee ( presare la cald sau rafinare ).

Uleiul de rapiță poate fi recunoscut ușor după culoarea aurie, mirosul pronunțat şi gustul vegetal – aspru, dulceag-, dar cu un punct ușor de amăreală.
Uleiurile presate la rece pot prezenta depuneri rezultate din precipitarea sărurilor si proteinelor. Aceste depuneri sunt specifice uleiurilor presate la rece.

Beneficii: Omega 3 și Omega 6 sunt acizi grași esențiali pentru sănătatea inimii, dezvoltarea creierului la copii, reducerea inflamațiilor și a durerilor articulare, scăderea colesterolului, controlul tensiunii arteriale. Din păcate, organismul nostru nu poate produce acești doi acizi grași esențiali, așadar singura variantă prin care îi putem procura sunt alimentele.
Uleiul de rapiță, numit și canola, este considerat a avea o mie de virtuți. Secretul uleiului de rapiță stă în grăsimile bune pe care le conține, cruciale pentru o sănătate de fier fiind, uleiul alimentar al cărui profil în acizi grași este ideal în raport cu necesarul nostru zilnic
Consumat în mod regulat, uleiul de rapiță anihilează trigliceridele în exces, are efect antiinflamator asupra vaselor de sânge, ajută la reducerea hipertensiunii și la scăderea nivelului de colesterol, prevenind formarea cheagurilor de sânge pe artere și diminuând riscul apariției unor boli cardio-vasculare prin scăderea nivelului de colesterol.
Utilizarea uleiului de rapiță pentru tratarea anumitor afecțiuni se face cu recomandarea medicului.

Păstrare: Temperatura optimă de păstrare: 15-20 grade C
După deschidere, uleiul se recomandă a se consuma în 45 de zile și a se păstra la loc răcoros, ferit de acțiunea directă a razelor solare( chiar la frigider).

Ingredient principal

Semințe de rapiță

Recipient

Sticlă

Producator

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei Bio de rapiță obținut prin presare la rece 250ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *