Suc Bio de Afine 100% fruct , fără zahăr adăugat Aurora Blueberries 750ml
35.00 lei
Suc Bio de Afine 100% fruct , fără zahăr adăugat Aurora Blueberries 300ml
Doar 2 rămase în stoc
Suc Bio de Afine 100% fruct , fără zahăr adăugat Aurora Blueberries 750ml
Nu am adăugat nimic, nici măcar apă.
Susține sistemul imunitar și este un aliat prețios în lupta cu diabetul.
100% AFINE BIO ROMÂNEȘTI
FĂRĂ APĂ, CONSERVANȚI, COLORANȚI, ÎNDULCITORI
0% ADAOSURI
- Ingrediente: 100% afine eco
Conține doar afine eco provenite din plantația proprie, certificare producător RO-ECO-007.
Formarea de sedimente este o caracteristica naturală a sucului.
- Valori nutriționale medii per 100 ml:
Valoare energetică 164 kJ (39kcal)
Grăsimi <0.5 g , din care acizi grași saturați <0.1%
Glucide 9.56 g , din care zaharuri totale 8.98 g
Proteine 0.2 g
Sare 0.039 g
Fibra dietetică totală 0.56 g
Conține zaharuri prezente în mod natural în fructe .
Prezență conținutului de sare se datorează exclusiv prezentei în mod natural a sodiului/
Incluse în categoria ”SUPER FOODS” afinele au nenumărate beneficii pentru sănătate atunci când sunt incluse în dieta zilnică încă de la o vârstă fragedă.
Pentru o viață sănătoasă consumați zilnic afine și produse bio din afine.
5 beneficii surprinzătoare pentru sănătate ale Afinelor .
1) SUPER ANTIOXIDANT : afinele ocupă locul 1 în activitatea antioxidantă, în comparație cu alte 40 de fructe și legume proaspete. Afinele sunt încărcate cu antociani, antioxidanții puternici care conferă fructelor de pădure culoarea lor distinctă albăstruie-violet. Aceste antocianine protejează celulele de efectele dăunătoare ale radicalilor liberi, care pot duce la afecțiuni cronice precum boli de inimă, accident vascular cerebral și cancer.
2) Niveluri scăzute de colesterol: daca ai colesterolul din sânge crescut, adăugarea pudrei de afine în dieta ta poate fi de ajutor.
3) Sănătate cardiovasculară: pudra de afine vă poate oferi un impuls sănătos pentru inima! Consumul de afine poate reduce riscul de ateroscleroză, un precursor al bolilor de inimă care se caracterizează prin acumularea de placă în artere.
4) Sănătatea oaselor: afinele sunt bogate în polifenoli care pot proteja oasele și pot preveni osteoporoza. Diferite studii sugerează că acizii fenolici din afine pot ajuta la menținerea masei osoase și la reducerea riscului de a dezvolta osteoporoză.
5) Hrana pentru creier: afinele pot îmbunătăți pierderea memoriei pe termen scurt și pot ameliora scăderile funcției cognitive legate de vârstă. Un studiu publicat în Annals of Neurology a analizat efectul consumului de afine și căpșuni la 16.000 de participanți. Cercetarea a constatat că persoanele care au consumat cele mai multe afine și căpșuni au prezentat mai puțină deteriorare a memoriei decât cei care nu au mâncat fructele de pădure. Journal of Agricultural and Food Chemistry a publicat cercetări care indică faptul că consumul de afine a îmbunătățit funcția cognitivă și performanța memoriei la adulții în vârstă.
|
||||||||
Dimensions | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Recenzii
Nu există recenzii până acum.