Făină de in
100% făină de in. Făina de cânepă se obține prin măcinarea și cernerea șrotului rezultat din presarea la rece a semințelor de in.
Cu un mare conținut de nutrienți, cu procent de proteine între 30% (cânepă) și 45% (dovleac), (spre deosebire de făina de pâine obișnuită, care are între 12% și 15% proteină), cu un procent ridicat de fibre, între 23% (dovleac) și 43% (cânepă), Făin poate deveni un aliat de încredere în dieta consumatorilor preocupați de sănătate, mai ales în cea a vegetarienilor sau raw-veganilor.
Beneficii: Făina de in este o sursa bogată în acizi grași esențiali Omega 3 și substanțe cu efect antioxidant, care îmbunătățesc digestia, aspectul pielii, sănătatea cardio-vasculară, nivelul colesterolului.
Utilizare: Ideal pentru vegetarieni sau in dietele raw-vegane, în cele fără gluten, fără lactoza sau fără zahar. Se poate utiliza ca atare sau se poate amesteca cu alte făinuri pentru a obține produse de panificație si de cofetărie.
A se păstra la loc răcoros, întunecos, uscat, fără miros, la temperaturi sub 25°C
|
||||
Dimensions | ||||
---|---|---|---|---|
|
Recenzii
Nu există recenzii până acum.