Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Bunromanesc e-card cadou

Bunromanesc e-Card este potrivit tuturor celor care doresc să ofere celor dragi, prietenilor, posibilitatea de a-și personaliza singuri coșul de cumpărături, cu produse românești.
Este potrivit și pentru evenimente speciale dar și pentru evenimente corporate.

Se poate personaliza și cu nume, dar se poate oferi și fără această opțiune gratuită.

Clientul va primi prin email, codul unic pentru reducerea aferentă cardului achiziționat, pentru magazinul online BunRomanesc.ro
Acest cod nu reprezintă un credit în magazin, ci un discount aplicat coșului final de cumparaturi – valorii totale a coșului. Codul poate fi folosit o singură dată și aplicat unui singur coș de cumpărături.

Codul de reducere poate fi aplicat in pagina Coșului de Cumpărături sau în pagina de Finalizare Comandă, în rubrica Cod Cupon.

Valabilitatea Cardului Cadou este de 1 an de zile de la achizitie. După expirarea acestui termen, valoarea cardului cadou nu poate fi transferată pe alt card cadou. De la data expirării, Cardul nu va mai putea fi utilizat sau reactivat. La momentul expirării duratei de valabilitate a Cardului, soldul acestuia nu va fi rambursat Clientului.

O tranzacție nu poate fi oprită sau anulată după ce a fost transmisă către procesatorul de plăți.
O tranzacție poate fi respinsă din cauze de forță majoră sau defecțiuni tehnice, situație în care nu va putea fi atrasă răspunderea Bunromanesc.ro
Deținătorul nu are posibilitatea de a primi contravaloarea în bani, a cardului cadou.
Bunromanesc.ro își rezervă dreptul de a refuza emiterea sau vânzarea unui Card, fără nicio justificare, Clientul neavând dreptul de a solicita compensații în această situație.
Clientul este singurul responsabil pentru păstrarea în siguranță a Cardului si utilizarea Cardului, precum și pentru încredințarea acestuia unor terțe persoane.

Bunromanesc.ro nu este responsabilă în caz de pierdere, furt, dezactivare sau folosire neautorizată a Cardului.