Dulceață Bio de Afine fără zahăr Aurora Blueberries 212g
26.00 lei
Dulceață Bio de Afine fără zahăr Aurora Blueberries 212g
Stoc epuizat
Dulceață Bio de Afine fără zahăr Aurora Blueberries 212g
Fără zahăr, fără coloranți, fără conservanți, fără gelifianți
85% afine bio
îndulcitor bio : suc de mere
Ingrediente:
85% afine eco (85g de fructe la 100gr de produs finit),suc de mere bio.
Conține Afine Bio provenite din plantația proprie, Certificare Producător RO-ECO-007.
Valori nutriționale medii per 100g:
Valoare energetică 396 kJ (93kcal)
Grăsime totală <0.5 g , din care acizi grași saturați 0.24 g
Glucide 23.52 g , din care zaharuri totale 19.69 g
Proteine 0.82 g
Sare 0.01 g
Fibră dietetică totală 3.84 g
Susține sistemul imunitar si este un aliat prețios în lupta cu diabetul.
Incluse în categoria ”SUPER FOODS” afinele au nenumărate beneficii pentru sănătate atunci când sunt incluse în dieta zilnică încă de la o vârstă fragedă.
Pentru o viață sănătoasă consumați zilnic afine și produse bio din afine.
5 beneficii surprinzătoare pentru sănătate ale Afinelor .
1) SUPER ANTIOXIDANT : afinele ocupă locul 1 în activitatea antioxidantă, în comparație cu alte 40 de fructe și legume proaspete. Afinele sunt încărcate cu antociani, antioxidanții puternici care conferă fructelor de pădure culoarea lor distinctă albăstruie-violet. Aceste antocianine protejează celulele de efectele dăunătoare ale radicalilor liberi, care pot duce la afecțiuni cronice precum boli de inimă, accident vascular cerebral și cancer.
2) Niveluri scăzute de colesterol: daca ai colesterolul din sânge crescut, adăugarea pudrei de afine în dieta ta poate fi de ajutor.
3) Sănătate cardiovasculară: pudra de afine vă poate oferi un impuls sănătos pentru inima! Consumul de afine poate reduce riscul de ateroscleroză, un precursor al bolilor de inimă care se caracterizează prin acumularea de placă în artere.
4) Sănătatea oaselor: afinele sunt bogate în polifenoli care pot proteja oasele și pot preveni osteoporoza. Diferite studii sugerează că acizii fenolici din afine pot ajuta la menținerea masei osoase și la reducerea riscului de a dezvolta osteoporoză.
5) Hrana pentru creier: afinele pot îmbunătăți pierderea memoriei pe termen scurt și pot ameliora scăderile funcției cognitive legate de vârstă. Un studiu publicat în Annals of Neurology a analizat efectul consumului de afine și căpșuni la 16.000 de participanți. Cercetarea a constatat că persoanele care au consumat cele mai multe afine și căpșuni au prezentat mai puțină deteriorare a memoriei decât cei care nu au mâncat fructele de pădure. Journal of Agricultural and Food Chemistry a publicat cercetări care indică faptul că consumul de afine a îmbunătățit funcția cognitivă și performanța memoriei la adulții în vârstă.
|
||||||||
Dimensions | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Recenzii
Nu există recenzii până acum.