Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Detergent profesional rufe albe&colorate Cashmere Aroma 3L

(0 recenzii de la clienți)

69.00 lei

Detergent profesional Cashmere Aroma 2L

SKU: 2021-0717 Categorii: ,
*Cost transport: BunRomanesc.ro 20 lei / Curier: 25 lei+6 lei alte taxe. Transport Gratuit pentru comenzi de peste 200 lei
*Termenul de livrare poate varia intre 2-8 zile, in funcție de specificul produsului.

Detergent profesional rufe albe&colorate Cashmere Aroma 3L

Produsul românesc Detergent profesional rufe albe&colorate Cashmere Aroma 3L mai mare. Mai ușor de folosit. Mai intuitiv. Învăluie-te în prospețime, înainte de a te cufunda în alintul aromelor favorite și descoperă noul nostru detergent profesional la 3 litri, cu bicarbonat, înălbitor optic și trei enzime speciale! Mai departe, nu-ți rămâne decât să te bucuri de sinergia răsfățului pe care-l meriți pe deplin. Și de haine imaculate de fiecare dată, firește!

Folosind un înălbitor optic, pentru a reda hainelor albul lor natural, chiar și în cazul petelor de gri sau de galben, detergentul potențează de asemenea culorile, astfel încât fiecare nuanță a fiecărui articol vestimentar să iasă cu adevărat în evidență, ajutându-te să strălucești de fiecare dată când ai nevoie de acest lucru. De asemenea, mizând pe trei enzime separate de curățare, printre care subtilisinul și amylasel, detergentul scoate chiar și cele mai delicate pete, fără a agresa țesătura, aceasta urmând a fi fină sau pufoasă la atingere. Mult, mult timp de acum încolo.

Detergentul de rufe mai conține și un amestec de substanțe care măresc puterea de spălare a surfactanților, prin reducerea durității apei, eliminând ionii de calciu și magneziu, „inamici” nevăzuți ale hainelor spălate la mașină în aproape orice alte condiții.  Testat și retestat pentru ca randamentul să fie unul maxim, detergentul de rufe profesional îți oferă și o ultimă surpriză: spuma activă din interior, pentru ca petele de cafea, vin, ulei sau fructe să se transforme doar într-o scurtă amintire neplăcută.

În plus,  creat fără parfum, pentru a nu provoca alergenii, putând fi folosit chiar și pentru hainele bebelușilor. De altfel, lipsa parfumului are și darul de-ai ajuta pe adulți să se poată bucura mai mult timp de aromele favorite ale parfumurilor de rufe, aceștia păstrându-și în acest fel mai bine întreg buchetul olfactiv. Pentru că fiecare dintre noi merită să-și poată purta cu mândrie aromele favorite pe fiecare haină și fiecare obiect sau accesoriu vestimentar!

 

 

Gramaj

3L

Ingrediente

5% sau mai mult, dar sub 15% agenți tensioactivi anionici, bicarbonat de sodiu, enzime, sub 5% agenți tensioactivi amfoterici, sub 5% fosfanați, înălbitori optici, conservanți, sub 5% fosfați, sub 5% NTA (acid nitrilotriacetic) și sărurile acestuia, sub 5% săpun, sub 5% agenți tensioactivi neionici

Recipient

Sticla plastic

Producator

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Detergent profesional rufe albe&colorate Cashmere Aroma 3L”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *